30 Nisan 24 Salı 13:43
Salı, Nisan 30, 2024
spot_img

EN YENİ

“Yarınını Güvence Altına Almak İstiyorsan, Bugün Kaliteli Üretmelisin Anlayışıyla Faaliyetlerimize Devam Ediyoruz”

İSTWELD Genel Müdürü Emrullah Çiçek:

“Yarınını Güvence Altına Almak İstiyorsan, Bugün Kaliteli Üretmelisin Anlayışıyla Faaliyetlerimize Devam Ediyoruz”

 2022 yılı firmanız açısından nasıl geçti?

2022 yılı tüm dünyada olduğu gibi şirketimiz için de dalgalı bir süreçten geçti. Bu zorlu süreç içerisinde yeni pazar arayışlarına girerek, aldığımız yeni kararlar ve yaptığımız açılımlarla yılsonu hedeflerimizi tamamlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

2022 yılında en çok talep gören ürün veya ürün gruplarınız neler oldu?

Yıl içerisinde en çok talep gören ürünlerimiz yapı kimyasalları grubu oldu. Akabinde iş eldiveni grubumuzda da ciddi satışlar yakaladık.

2022 yılında çalışmalarınızı daha çok hangi alana (Ar- Ge, inovasyon, satış pazarlama, dijitalleşme vb.) yoğunlaştırdınız?

2022 yılı bizim için tam bir inovasyon yılı oldu diyebilirim. Bunun yanında yeni satış pazarlama stratejileri ile güzel adımlar attık.

Sektörel açıdan değerlendirecek olursanız 2023 yılındaki beklentileriniz ve öngörüleriniz neler? Sizce sektörü nasıl bir yıl bekliyor?

Sektörel açıdan değerlendirecek olursak yeni yılın (2023) çok daha iyi geçeceğini düşünüyoruz. 2022 yılında askıya alınan, yapımı duran inşaat ve yeni projelerin yeni yılda devam edeceğinden dolayı sektör olarak önü açık ve umut vaat eden bir yıl olacaktır diye öngörüyoruz.

Son olarak eklemek istedikleriniz?
Son olarak eklemek istediğim; önümüzdeki dönemlerde, şirketimiz ve ülkemiz adına bayrağımızı dört bir tarafta dalgalandırmak için, var gücümüzle çalışmaya, üretmeye yeni pazarlarda var olmaya devam edeceğiz. “Yarınını güvence altına almak istiyorsan, bugün kaliteli üretmelisin.” sözünü benimseyen İSTWELD, kaliteyi; değiştirilemez, esnetilemez bir yasa bilip yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

Ülkemizin sürdürülebilir üretim, satış ve pazarlama artışının sağlanması vizyonu çerçevesinde tüm iş ortaklarımızla birlikte çok daha büyük hedeflere ulaşmayı temenni ederiz.

Bu vesileyle yeni yılın çok kazançlı, keyifli, sağlıklı, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle!

Mutlu yıllar…

Latest Posts

spot_img

KAÇIRMAYIN

HABERDAR OLUN

Nalbur sektöründen en son haberler e-postanıza gelsin.