30 Nisan 24 Salı 17:12
Salı, Nisan 30, 2024
spot_img

EN YENİ

Serra Seramik’in Dorsay Serisi ile Evlere Bahar Geliyor

seramikÖzgün ve estetik tasarımları ile dikkat çeken Serra Seramik, birbirinden dekoratif koleksiyonlarıyla keyifli mekanlar oluşturmaya devam ediyor.

Soft renk alternatifleriyle baharı evlere getiren Dorsay, zarif desenleriyle de büyülüyor.

Özgün tasarımlarıyla mükemmelliği evlere taşıyan Serra Seramik, birbirinden şık seramik karolarıyla her zevke özel seçenekler sunuyor. Özenle tasarlanarak son teknoloji ile üretilen farklı renk, doku ve desenlere sahip Serra Seramik karolar, mekanları duvardan zemine şıklıkla buluşturuyor.

Dorsay ile duvarlar çiçek açıyor…

Serra Seramik’in en özel tasarımlarından biri olan Dorsay Serisi, çarpıcı renk ve desenleriyle mekanları unutulmaz kılıyor. Modelin, pırıltılı çiçek desenleri eşliğinde huzur veren tasarımı, görenleri kendine hayran bırakıyor.

Dorsay, kemik ve gri renk seçenekleri, çiçek desenleri ve soft bir görünüm veren dokusuyla estetik kavramını yeniden yorumluyor. Mat yüzey bitişi ve 30 x 90 cm özel ebadıyla Dorsay, asaletin evlerdeki temsilcisi olacak. Dorsay, Serra’nın ruhu harekete geçiren renkleri ve hayat dolu tasarımlarıyla öne çıkan kategorisi Alive’da yerini alıyor.

Özel ebatlarıyla fark oluşturan duvar karoları ile dekor, bordür, finish elemanları ve süpürgeliklerine kadar tüm detayları düşünülen modeller, evini yenilemek isteyenleri Serra bayilerinde bekliyor.

Latest Posts

spot_img

KAÇIRMAYIN

HABERDAR OLUN

Nalbur sektöründen en son haberler e-postanıza gelsin.