Fuar firmanız açısından nasıl geçti?
Bu tarz fuarların devamlı olmasını istiyoruz ve devamlı katılmak istiyoruz. Fuar sadece fuarda stant açmak değil; birçok firmayı tanımadığımız firmaları da burada görmüş oluyoruz.
Sektörel açıdan nasıl değerlendirirsiniz?
Sektör olarak iş güvenliği her sektörde var, bizde her alana hitap ediyoruz. Bu açıdan da önemli bir fuar olduğunu düşünüyoruz.
Talep ve önerilerinizi alabilir miyiz?
Fuarda sadece tek eleştirebileceğim şey, iş sağlığı aslında birinci öncelik olduğu için, salonun biraz daha girişe yakın olmasını isterdik. Çünkü iş güvenliği deyince insanların aklına ilk koruyucu önlem gelir. Sadece nalbur tarafına baktığımızda insanlar sadece nalbur hakkında bilgi alıp çıkıp gidebiliyor. Ama öncelikli olarak kafalarında iş güvenliği bilincini oluşturmak için iş sağlığı güvenliği salonunun ilk girişte olması gerektiğini düşünüyorum.