16 Ekim 25 Perşembe 15:40
Perşembe, Ekim 16, 2025
spot_img

EN YENİ

Fuar Bizim Açımızdan Olumluydu

Hırdavat fuarı firmanız açısından nasıl geçti?

Gayet olumlu, güzel hareketli bir fuardı bizim için. Her sene katılıyoruz; özellikle Zülküf Bey’i çok severiz ve fuarın Zülküf Bey ile geliştirildiğini düşünüyoruz.

Hırdavat ve nalburiye sektörü açısından fuarı nasıl değerlendirirsiniz?

Genel olarak değerlendirdiğimde fuarın biraz daha geliştirilmesi gerektiğine inanıyorum. Katılımcıların sayısı belki biraz daha arttırılabilir ve daha fazla üreticiye yer verilebilir. Üretici var fakat sayısı az, bunun arttırılması daha iyi olabilir.

Talep ve önerileriniz nelerdir?

Çinli üreticilerin bu kadar fazla olması konusunda bir şeyler yapılabilir. Birkaç hall daha açılabilir ve katılımcılar arttırılabilir. Otopark desteği sunulabilir; çünkü bizim için çok büyük eksikti sorun yaşadık. Uygulama çok başarılıydı, beğendik; ayrıca misafirlerimiz de yükledi ve kullandık.

Latest Posts

spot_img

KAÇIRMAYIN

HABERDAR OLUN

Nalbur sektöründen en son haberler e-postanıza gelsin.