EN YENİ

Ayın Konuğu: Yavuz Hırdavat Firma Yetkilisi Hüseyin Yavuz

Yavuz Hırdavat Firma Yetkilisi Hüseyin Yavuz anlatıyor; “3M; marka kalitesini dünya çapında ispatlamış bir firma. Bunun yanı sıra, sık sık yeni bir ürünün çıkması, 3M’in Ar-Ge çalışmalarına çok önem verdiğinin ve kalıcı bir firma olacağının ispatıdır.” 

Firmanız hakkında bilgi verebilir misiniz?
“Kurucumuz Sebahattin Yavuz, otel işletmeciliği yaptığı 1993 yılında ikinci bir işe girişim yapma kararı alarak henüz küçük bir ilçe olan Çorlu’da 80 metrekare bir dükkânda Yavuz Hırdavat’ı açmıştır. Aynı dönemde inşaat sektörünün gelişmesi, ürün çeşitliliğinin artmasıyla, çalışma alanını mobilya aksesuarlarının toptan ve perakende satışına çevirmiştir. İşlerin büyümesi ve yeni fırsatların doğması sonucu Sebahattin Bey kardeşlerini de yanına almış ve firmayı daha da güçlendirerek bugünkü yapısını kurmuştur. Geldiğimiz noktada Yavuz Hırdavat 700 metrekare’lik bir alan ile Çorlu’da, 130 metrekare ile Edirne’de ve 100 metrekare Çorlu Yeni Sanayi’de olmak üzere toplam 3 farklı mekanda, tüm Trakya bölgesine toptan ve perakende hırdavat-mobilya aksesuarları alanında hizmet vermektedir.”

Gelişen Türk ekonomisi içerisinde firmanızın ve hırdavat sektörünün geleceğini nasıl görüyorsunuz?
“Bizim de içerisinde yer aldığımız hırdavat ve mobilya aksesuarları pazarı inşaat sektörünün çok önemli bir kısmıdır ve son kullanıcıların en çok dikkat ettiği unsurdur. Ayrıca Türkiye ekonomisi son 10 yılda inşaat sektörünün de katkılarıyla çok gelişmiştir. Biz bu gelişmenin artarak devam edeceğini de düşünmekteyiz. İnşaat sektörüne çeşitliliği ve hareketliliği getiren, yeni bir inşaatı diğerinden farklı kılmayı sağlayan en büyük araç, hırdavat ve mobilya aksesuarlarının çeşitliliğidir. İnsanlar artık projelerde kullanılan ürünün hangisi olduğuna, önceki yıllara göre farklı bir ürün kullanılıp kullanılmadığına daha çok dikkat etmekte ve karşılaştırma yapmaktadırlar. Müşterilerin yeni ve farklı ürün arayışı içerisinde olması bizim gibi çok çeşitli ürün gamıyla çalışan firmaların daha da güçlenmesine imkan tanımaktadır.”

3M ürünleri ve Türkiye’deki faaliyeti hakkındaki görüşleriniz?
“3M; marka kalitesini dünya çapında ispatlamış bir firmadır. Ayrıca 3M ürünleri birçok faaliyet alanında çözümler üretmektedir. Ürün gamının her kesime hitap etmesi ve binlerce ürünün altında 3M firmasının imzası olması, 3 M’i tercih etme sebeplerimizden biridir. Çünkü son kullanıcının, firmanın büyüklüğünü bilmesi, ürünlerin kalitesine olan yüksek inancı, ürün satışını kolaylaştırmakla birlikte bizim için de bir itibar kaynağı olmaktadır.”

Scotch-Weld ürünleri ile ilgili müşterilerinizden aldığınız geri bildirimlerden bahsedebilir misiniz?
“ Müşterilerimiz bir ürün satışında, o üründe 3M’in veya Scotch Weld’in logosunu gördüğünde tereddüt etmeden almak istemektedir. Bunun yanı sıra, sık sık yeni bir ürünün çıkması, 3M’in Ar-Ge çalışmalarına çok önem verdiğinin ve kalıcı bir firma olacağının ispatıdır.”

Latest Posts

spot_img

KAÇIRMAYIN

HABERDAR OLUN

Nalbur sektöründen en son haberler e-postanıza gelsin.