İHLAS DERGİ GRUBU
Hakkımızda

»Detaylı Arama


  » Ana Sayfa
  » Hakkımızda
  » Ekibimiz
  » İletişim
  » English
 
 
 
 
 
 Çok Okunanlar





ANAMENU

Eylül
Pt Sl Çb Cu Ct Pa
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

New Page 1
YENİ ÜRÜN

Çift komponentli, solvent içermeyen, poliüretan esaslı likit yalıtım malzemesi
  Duvarlarda küfe, mantara son
 
4/30/2008 3:52:41 PM
Duvarlarda sürekli küf oluşuyorsa, yüzeyler boya tutmuyorsa, yüzeylerde kapanmayan lekeler varsa, tuz kusmaları engellenemiyorsa, eski boyalar yüzeyden çıkmıyorsa, su sızıntıları önlenemiyorsa, kesin çözüm “Filli Boya Etkin Çözüm” ürünlerinde  



Yazdır
 


Duvarlarda sürekli küf oluşuyorsa, yüzeyler boya tutmuyorsa, yüzeylerde kapanmayan lekeler varsa, tuz kusmaları engellenemiyorsa, eski boyalar yüzeyden çıkmıyorsa, su sızıntıları önlenemiyorsa, kesin çözüm “Filli Boya Etkin Çözüm” ürünlerinde

Filli Boya, iç ve dış cephelerde zamanla oluşabilecek sorunlara karşı kesin çözümler getiriyor. Etkin çözüm ürünleri; Indeko-Home, Indeko-W, Indeko-Astar, Capatox, Caparol Astarix, Caparol Kapatan, Disboxan 451, Caparol Boya Sökücü, Capatect Bepermo ve Capatect Kuruduvar’la ısı yalıtımı olmayan dış cephelerde yaşanan küf sorunundan evlerde kapalı mekanlarda oluşan küf, mantar ve yosun sorunlarına, boya tutmayan yüzeylere duvarlardaki is, nikotin, yangın lekesi, rutubet lekesi, mürekkep, ruj gibi zor lekelerin kapatılmasına, yüzeylerin su tutmasından ve nefes almamasından oluşan problemlere kadar birçok soruna çözüm sağlıyor.

BAŞLICA SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER
SORUN: Evlerde yaşanan küf sorunu, ısı yalıtımı olmayan veya iyi yapılmamış binalardan kaynaklanır ve iç cephelerde oluşan nemden ötürü iç yüzeylerde küflenme başlar.
ÇÖZÜM: INDEKO-HOME: Bu sorunu çözmek için özel olarak geliştirilen Indeko-Home aradığınız üründür. Özel formülü ve üstün teknolojisi sayesinde küf oluşumunu tamamen durduran, mat yapıda son kat iç cephe boyasıdır. Küflü yüzey, önce ıslak bez veya sert kıllı fırça ile mekanik olarak temizlenir, sonra küflenmiş yer Capatox Solüsyon ile yumuşak kıllı fırça kullanılarak dezenfekte edilir. Yüzey kuruduktan sonra, 1 kat Indeko-Astar üzerine 2 kat Indeko-Home uygulanarak yüzeyin bir daha küflenmesi tamamen engellenmiş olur.

SORUN: Dış cepheleri ısı kaybına karşı yalıtılmamış mekanlarda, özellikle mayalama işlerinin bulunduğu sanayi tesislerinde, mutfaklarda, yemekhanelerde, ahırlarda, banyolarda, şarap evlerinde, depolarda, hastane ve sağlık kuruluşlarında yüksek nem nedeni yüzünden küf oluşum tehlikesi bulunmaktadır.
ÇÖZÜM: INDEKO-W:Yukarıda belirtilen mekanlarda küfe karşı önlem almak ya da mevcut küflü yüzeylerin temizlenmesi için endüstriyel kullanıma yönelik Indeko-W ürününü kullanabilirsiniz. Indeko-W, özel formülü ve üstün teknolojisi sayesinde endüstriyel alanlardaki küf oluşumunu önlemek için geliştirilmiştir. Küflü yüzey, ıslak bez veya sert kıllı fırça ile mekanik olarak temizlenir, sonra küflenmiş yer Capatox Solüsyon ile yumuşak kıllı fırça kullanılarak dezenfekte edilir. Yüzey kuruduktan sonra, 1 kat Indeko-Astar üzerine 2 kat Indeko-W uygulanması, küf oluşumunu önlemede en etkin çözüm olacaktır.
SORUN: Kapalı mekanlarda yaşanan küf sorunu, ısı yalıtımı olmayan veya iyi yapılmamış binalardan kaynaklanır, iç cephelerde oluşan nemden dolayı iç yüzeylerde küflenme başlar.
ÇÖZÜM INDEKO-ASTAR: Kapalı mekanlarda yaşanan küf sorununu çözmek için, özel olarak geliştirilen Indeko Ürün Grubu ve Capatox Solüsyon kullanılmalıdır. Indeko-Astar, yüzeyi son kat boyaya hazırlayan, özel formülü ve üstün teknolojisi sayesinde küf oluşumunu önlemeye yardımcı olan ve yüzeyin homojenliğini sağlayan bir astardır. Mikroorganizma ve küf oluşumunu engelleyen kimyasal maddeler içeren Indeko-Astar, küf oluşumunu önleyici iç cephe boyaları ile birlikte kullanılmalıdır. Küflü yüzey, önce ıslak bez veya sert kıllı fırça ile mekanik olarak temizlenir, sonra küflenmiş yer Capatox Solüsyon ile yumuşak kıllı fırça kullanılarak dezenfekte edilir. Yüzey kuruduktan sonra 1 kat Indeko-Astar üzerine ev kullanımına yönelik ise 2 kat Indeko-Home, endüstriyel kullanımda ise Indeko-W uygulanarak yüzeyin bir daha küflenmesi tamamen engellenmiş olur.
SORUN: Binaların dış ve iç cephe yüzeylerinde çeşitli sebeplerden dolayı küf, mantar ve yosun gibi organik oluşumlar görülebilir.
ÇÖZÜM CAPATOX: Yüzeylerde küf, mantar ve diğer organik oluşumların durdurulması için, küflü yüzey önce ıslak bez veya sert kıllı bir fırça ile mekanik olarak temizlenir, sonra küflü yüzey Capatox Solüsyon ile yumuşak kıllı fırça kullanılarak dezenfekte edilir. Capatox Solüsyon kesinlikle inceltilmeden kullanılmalıdır ve asla püskürtme şeklinde kullanılmamalıdır. Küfü tamamen engellemek için Capatox tek başına kullanılmamalı, yüzeyin tamamen kurumasını takiben Indeko-Astar ve ev kullanımına yönelik ise 2 kat Indeko-Home, endüstriyel kullanımda ise Indeko-W uygulanmalıdır. Böylece yüzeyin bir daha küflenmesi tamamen engellenmiş olur.

SORUN: Standart boyaların çinko, sert PVC, demir–çelik, ahşap, bakır veya alüminyum gibi zor yüzeylere uygulanması.
ÇÖZÜM CAPAROL ASTARİX: Yukarıda belirtilen yüzeyler yapısı nedeniyle zor boya tutan yüzeylerdir.Bu nedenle bu tip yüzeylere direkt boya uygulandığında, ilk etapta yapışıyor gözükse de zaman içinde kalkar ve soyulur. Benzersiz bir geçiş astarı olan Caparol Astarix bu noktada en etkili çözümü sunmaktadır. Caparol Astarix uygulandıktan sonra yüzey üstüne su bazlı veya solvent bazlı bir boya uygulanabilir. Artık garaj kapılarınızı, alüminyum doğramalarınızı, su giderlerinizi rahatlıkla boyayabileceksiniz.
SORUN: İs, nikotin, yangın lekesi, rutubet lekesi, mürekkep, ruj gibi zor lekelerin kapatılması.
ÇÖZÜM CAPAROL KAPATAN: Yukarıda belirtilen lekelerin üzerine standart boyalar sürüldüğünde bir süre sonra bu lekeler tekrar yüzeye çıkarlar. Caparol Kapatan ile tüm bu izleri kapatarak tekrar yüzeye çıkmasını engelleyebilir, duvarlarınızın beyazlığını uzun yıllar koruyabilirsiniz.Dilerseniz üzerine daha sonra su veya solvent bazlı renkli bir boya da uygulayabilirsiniz.
SORUN: Özellikle dış cephelerde, suyun yüzeyden arındırılmasının zor olduğu yerlerde; tuz kusması, yosunlaşma, mantarlaşma, şişme ve çatlama, beyazlanma, pas kusması gibi problemlere sıkça rastlanmaktadır.
ÇÖZÜM DİSBOXAN 451: Bu tip problemleri engellemek için yüzeylerde boyama işlemi yapılmadan önce Disboxan 451, 1/1 oranında su ile karıştırılarak, bir kat veya çok emici yüzeylerde ilk kat emildikten sonra, iki-üç kat uygulanmalıdır. Disboxan 451; sıva, beton, doğal taş ve eternit üzerinde hem su izolasyonu sağlamak, hem nefes alma özelliğini korumak hem de kirlenmeye karşı direnci maksimum seviyeye çıkarmak için güvenle kullanılır.

SORUN: Doğal taş, tuğla, beton, gaz beton gibi yüzeylerin dış cephe şartlarına karşı rengini değiştirmesi ve su geçirmesi.
ÇÖZÜM DİSBOXAN 452: Caparol Disboxan 452 yukarıda belirtilen tüm yüzeyleri dış cephe şartlarına karşı güvenle korur. Fırça, rulo veya püskürtme ile kolayca uygulanan Caparol Disboxan 452 ile yüzeyler daima kuru kalır.

SORUN: Eski, kurumuş kat kat uygulanmış, boyaları yüzeyden sökmek, onları kazıyarak çıkartmak zor iştir.Yeni bir boya öncesi en önemli aşamanın temiz, kendini taşıyabilen bir yüzey olduğu düşünülürse, eski boyalı yüzeylerin sökülmesi işi daha da önemli hale gelmektedir.
ÇÖZÜM CAPAROL BOYA SÖKÜCÜ: Caparol Boya Sökücü sayesinde kısa bir süre içinde eski boyalı yüzeylerden kurtulabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece yüzeyden sökülecek boya üzerine fırça ile boya sökücüyü sürmek ve 5-7 dakika bekledikten sonra, kabaran kalıntıları spatül yardımıyla temizlemektir. Çok katlı eski boyalar için bu işlem birkaç kez tekrarlanmalıdır.

SORUN: Beton su geçiren yapıdadır. Dolayısıyla su yalıtımı yapılmamış veya iyi yapılmayan havuzlar, su depoları, foseptik, temel, perde duvarlarında, teras betonlarında, sıva ve şaplarda su sızıntıları, küf ve nem oluşur. Yapısal su yalıtımı için inşaat sırasında betona özel katkılar katılması gerekir.
ÇÖZÜM CAPATECT BEPERMO: Capatect Bepermo bünyesindeki su itici (hidrofob) karakterli kimyasallar sayesinde sıva veya beton kuru harcına katılarak su geçirimsizlik sağlar. Capatect Bepermo; sıva, şap ve beton içerisindeki kapiler çatlak ve boşlukların oluşumunu engeller, sıva ve beton taze harcındaki hava oluşumunu azaltarak kaliteyi ve mukavemeti arttırır. Bir torba (50 kg) portland çimentosu için bir paket (330 gr) Capatect Bepermo ilave edilmesi yeterlidir.
SORUN: Dışarıdan su yalıtımının doğru olarak yapılmadığı durumlarda bodrum katların iç duvarlarında küf, rutubet ve nem sorunu yaşanır. Duvarlarda sıvaların dökülmesi, boya kabarması gibi istenmeyen durumlar oluşur.
ÇÖZÜM CAPATECT KURUDUVAR: Dışarıdan su yalıtımının yapılmasının mümkün olmadığı durumlarda, Capatect Kuruduvar negatif su basıncına dayanıklı olduğu için özellikle bodrum katların içten yalıtımında, bina zemininden su yükselmesine karşı kullanılır. Çimento esaslı tek komponentli olan Capatect Kuruduvar içeriden uygulanmadan önce yüzeydeki her türlü boya, kaplama temizlenmeli sadece betonarme yüzeylere ve kendini taşıyabilecek kadar sağlam karakterli kireçsiz sıva (mineral esaslı yüzeyler) üzerine uygulanmalıdır. Capatect Kuruduvar hem içeriden (negatif su basıncına karşı) hem de dışarıdan (pozitif su basıncına karşı) uyg

firma indeks

ARTEMİS
Berico
DAMLA BANYO
DUYAR

New Page 1
 
 
 
 
 
Kapak
 
» Ayın Dosyası
» E-Mail
» Abone Formu

www.net-gazeteler.com

Editör'den

A.Faruk KOYUNCU

Yapının Yapı Taşı

w

İş Dünyasının Durumu

Abidin KAYA

İnşaat Maliyetleri Düştü

w

 
 
E-Mail Listesi

Yeniliklerden haberdar olmak istiyorsanız lütfen EMail adresinizi giriniz.


Ekle Çıkar

İHLAS FUAR HİZMETLERİ A
İhlasfuarcılık  MEYER
İHLAS DERGİ GRUBU
Adres:29 Ekim Mah. İhlas Holding Medya Blok Kat:1 Yenibosna/İST
Tel: +90 212 4542503 (Pbx) Faks: +90 212 454 25 06
E-posta:
info@ihlasfuar.com
Copyright 2007 İhlas Fuar Hizmetleri A.Ş.