20 Nisan 24 Cumartesi 08:12
Cumartesi, Nisan 20, 2024
spot_img

EN YENİ

“2022 yılında 250’den Fazla Yeni Ürünle Son Kullanıcılara Ulaşmayı Hedefliyoruz”

Center Dış Ticaret A.Ş. Genel Koordinatörü Dinçer Özkaya:

“Sahip olduğumuz tüm bu markalar piyasada yenilikçi özellikleri ile bilinmektedir. Sektörde bizi rekabette ayrıştıran bu özelliğimiz, önümüzdeki yılda artarak devam edecek. 2022 yılında yaklaşık 250’den fazla yeni ürün ile son kullanıcılara ulaşmayı hedefliyoruz.”

CENTER A.Ş.’nin başarısının en önemli yapı taşlarından birinin, teknolojiye ve dijital dönüşüme yapmış oldukları yatırımlar olduğunu belirten Center Dış Ticaret A.Ş. Genel Koordinatörü Dinçer Özkaya, sahip oldukları markaların inovatif gücüyle sürekli gelişim ve yenilenme felsefesiyle hareket ettiklerini söylüyor. Satış ve lojistik odaklı operasyonlarını yönetirken mobil uygulamalar ile hizmet kalitelerini arttırmayı hedeflediklerini dile getiren Özkaya, satış sonrası hizmetin CENTER A.Ş.’nin en güçlü yanı olduğunu vurguluyor. Özkaya ile Center A.Ş.’nin son dönemde yaptıkları çalışmalar ve projeleri hakkında konuştuk.

Firma olarak gündemdeki çalışmalarınız hakkında bilgi verebilir misiniz? 2021 yılında en çok tercih edilen ürünleriniz hangileri oldu?

Bildiğiniz üzere CENTER Dış Ticaret A.Ş olarak bir çok global markanın Türkiye tek distribütörlüğünü yapmaktayız. Bu global markalara ek olarak, kendi marklarımız ile de kurumsal işletmelerin ve son kullanıcıların çözüm ortağı olmaya devam ediyoruz. Her geçen gün daha da zorlaşan, yurt içi ve yurt dışı piyasa şartlarında rekabet gücümüzü artırmak için; sürekli gelişim ve kendini yenileme felsefesi ile hareket ediyoruz. Sahip olduğumuz şirket kültürü temelinde; geçmiş başarıları ile övünerek olduğu yerde kalmayı tercih etmek yerine, paydaşlarımız ile beraber sürekli daha iyiye ulaşma kararlılığı ile projelerimizi devam ettiriyoruz.

Tabi ki sahip olduğumuz markaların yıkıcı inovatif özellikleri elimizi oldukça güçlendiriyor. Türkiye genelinde satışını gerçekleştirdiğimiz MILWAUKEE markamız; üstün akü teknolojisini, performans ve çözüm odaklı ürün geliştirme prensibi ile harmanlayıp, kendini sürekli yenilemeye devam eden Dünyanın en başarılı akülü ürün markasıdır. Aynı grubun farklı segmentlerdeki diğer markaları olan AEG ve RYOBI de yenilikçi akülü çözümler ile rekabette şirketimizi öne çıkarmaktadır.

Ayrıca son kullanıcılar tarafından 25 yıldır tercih edilen ATTLAS markamız ile de global pazarda çözümler üreterek ekosisteme katma değer sağlamak öncelikli hedeflerimizden.

Tüm bu güçlü markalara ek olarak, yine kendi markalarımız olan yerli üretim; OTTOTECH Kaynak Makineleri, MYCRAFT Bez Takım Çantaları ve FLORA Yıkama Çözümleri ile de pazarda ki değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Önümüzdeki dönemde elektrikli el aletleri sektörüne sunacağınız yeni bir ürün bulunuyor mu?  Yıl içinde piyasaya sunduğunuz veya daha sonra sunacağınız yeni ürününüz varsa ürün hakkında bilgi alabilir miyiz?

Sahip olduğumuz tüm bu markalar piyasada yenilikçi özellikleri ile bilinmektedir. Sektörde bizi rekabette ayrıştıran bu özelliğimiz, önümüzdeki yılda artarak devam edecek. 2022 yılında yaklaşık 250 den fazla yeni ürün ile son kullanıcılara ulaşmayı hedefliyoruz. Özellikle akülü ürünler konusunda yenilikçiliği tartışılmaz MILWAUKEE, AEG ve RYOBI markalarımızı takip etmenizi öneriyoruz. Bunun yanında – %100 yerli teknoloji ile üretilen – OTTOTECH Kaynak Makineleri gamımıza da yeni Sinerjik Kaynak makinesi modelleri eklediğimizi belirtmek isterim.

Yıllardır devam etmekte olan, yerli üretimi destekleme konusunda ki bakış açımızı, bu sene gamımıza eklediğimiz MYCRAFT Bez Çantalar ile bir seviye daha yukarıya taşıdığımızı düşünüyorum. Powertools kategorisini tamamlayıcı özellikteki bez çanta gamımız, ustaların tercihi olmak konusunda emin adımlar ile ilerliyor.

 

Powertools kategorisindeki akülü ürünlerimiz haricinde, bu seneye özel öne çıkan ürünlerimiz

 

  • AEG – Lazer Gamı
  • MILWAUKEE PPE – İş Güvenliği Gamı
  • OTTOTECH – CS Serisi Invertor Kaynak Makinelerini
  • MYCRAFT – Bez Çanta Gamı

 

Teknolojik gelişmelere bağlı olarak sektörün gelişimi hakkında neler söylemek istersiniz?

CENTER AŞ olarak başarı hikâyemizin en önemli yapı taşlarından biri de, teknolojiye ve dijital dönüşme yapmış olduğumuz yatırım diyebiliriz. Sahip olduğumuz ürünlerin teknolojik gücünü arkasına alan firmamızın daha verimli yönetilebilmesi için, teknolojinin de iyi kullanması ve çevremizde meydana gelen yeniliklere açık olunması oldukça önemlidir. Bizler de bu anlamda her geçen sene artarak devam eden teknoloji yatırımlarımız ile gelişen dünyanın nimetlerinden faydalanıyoruz.

Big Data öncelikli gündemimiz. Özellikle veri toplama, raporlama, işleme ve analiz konusunda özel çalışmalarımız mevcut. Bunu yanı sıra, satış ve lojistik odaklı operasyonlarımızı yönetirken mobil uygulamalar ile hizmet kalitemizi arttırmayı hedefliyoruz.

Satış sonrası hizmet detaylarınız hakkında bilgi verebilir misiniz?

Satış Sonrası Hizmetler, firmamızın en güçlü olduğu noktalardan biridir. Türkiye genelinde İstanbul Merkez Servisimiz tarafından yönetilen 100+ satış sonrası servis istasyonu ile müşterilerimizin problemlerine çözüm üretmeye çalışmaktayız. Tüm servislerimiz özel bir yazılım üzerinden yönetilmekte olup, Türkiye genelinde çok kapsamlı bir veri üzerinden ürün gamımızı izlemekteyiz. Oldukça geniş yedek parça stokumuz sayesinde; müşterilerimize anında ve hızlı hizmet prensibiyle hareket etmekteyiz.

Ayrıca AEG, OTTOTECH ve MLWAUKEE markalarımız özelinde piyasada benzersiz olan Koşulsuz Garanti uygulamamız mevcuttur. Bu marka ürünleri alan müşterilerimiz 30 gün içerisinde sitemize (www.kosulsuzgaranti.com) kayıt oldukları takdirde, ürünleri 1 yıl boyunca Koşulsuz Garanti kapsamına girmekte ve hiçbir ek ücret ödemeden servis hizmeti almaktadırlar.

2021 yılı firmanız açısından nasıl geçti? 2022 yılı hedef ve beklentilerinizden bahseder misiniz?

Piyasada yaşanan tüm belirsizliklere ve pandeminin olumsuz etkilerine rağmen, firma olarak 2021 yılını hedeflerimiz ile paralel bir seviyede kapatacağımızı söyleyebiliriz. 2022 hedeflerimiz ise her zamanki gibi oldukça agresif. Temel vizyonumuz; teknolojinin gücünü arkamıza alarak, yenilikçi ürün gamımızı, kaliteli insan kaynağı ile birleştirerek değerli paydaşlarımızın desteğiyle beraber sürdürülebilir bir başarı hikayesi oluşturmak.

Son olarak eklemek istedikleriniz?

Tüm bu röportaj esnasında bahsetmiş olduğumuz aksiyonları gerçekleştirebilmek için, doğal olarak oldukça nitelikli ve gelişim odaklı bir insan kaynağına sahip olmanız gerekiyor. CENTER Dış Ticaret AŞ. olarak istihdam konusunda ekibimizi her yıl büyüterek, bu kapsamda da ülke ekonomisine katkıda bulunduğumuzu söyleyebiliriz.

Bu vesile ile CENTER AŞ ailesinin önemli parçalarından olan, değerli müşterilerimize, bayilerimize, yetkili servislerimize ve çalışanlarımıza; bu ekosistem içinde bizler ile yol aldıkları için teşekkür ediyorum.

Ayrıca mental anlamda oldukça yorucu geçen 2021 yılının olumsuz etkilerinin bir an önce ortadan kalktığı, salgın öncesi yaşamış olduğumuz normal hayata en kısa sürede dönebileceğimiz güzel bir yıl diliyorum.

 

 

 

 

 

 

 

Latest Posts

spot_img

KAÇIRMAYIN

HABERDAR OLUN

Nalbur sektöründen en son haberler e-postanıza gelsin.