26 Nisan 24 Cuma 02:14
Cuma, Nisan 26, 2024
spot_img

EN YENİ

2016 yılında da Reis Makina kullanıcılara çözüm ortağı olmaya devam edecek

100 yılı aşkın süredir sektöründe lider konumda olan Reis Makina, el eletleri sektörü ile de Türkiye’de konuşulan isimler arasında yer alıyor. sürekli gelişim gösteren ve teknoloji odaklı ilerlemede liderliğini koruyan Reis Makina yetkilileri ile bir söyleşi yaptık.

Reis Makina’nın distribütörü olduğu Makita 100’üncü yılında

Reis Makina olarak yaklaşık 150 kişilik ekibimiz içerisinde distribütörlüğünü yaptığımız Makita Elektrikli El Aletleri’nde 20 kişilik ekibimizle sektörümüze hizmet vermekteyiz. Geride bırakmakta olduğumuz 2015 yılında 100’üncü kuruluş yılını kutlayan Makita Elektrikli El Aletleri tarafından dünyanın 8 çeşitli kıtalarındaki 8 fabrikasında 12 bin 800 çalışanı ile yıllık 30 milyon adedin üzerinde üretim kapasitesine sahiptir.

Makita Elektrikli El Aletleri bünyesinde Makita markalı ürünler yanısıra yine profesyonel segmentte yer alan  Maktec markalı ekonomik seri ürünleri de tüketicilerin beğenisine sunmaktayız.

Makita kullanıcıların tüm ihtiy5008MG kopyaaçlarını karşılıyor

Ürün gamımızı oldukça çeşitli bir ürün yelpazesi oluşturuyor. Kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler Makita Elektrikli El Aletleri bünyesinde satışa sunulmaktadır. Ürün gamımızda toplamda 4 ana ürün grubu bulunmaktadır. Bunlar; İnşaat Grubu, Ahşap Grubu, Metal Grubu ve Akülü Aletler Grubu’dur. Bu gruplar altında ise önde gelen ürün grupları; Kırıcı-Deliciler, Matkaplar, Dekupajlar, Daire Testereler, Taşlamalar, Gönye Kesme Makinaları ve Li-ion Akülü ürünler gelmektedir.

Kolay kullanım, zorlu şartlara kullanım elverişliliği ve servis gücü ile Makita

Dünya genelinde elektrikli el eletleri amatör kullanım ve profesyonel kullanım olarak 2 segmente ayrılmıştır. Amatör segment gündelik hayatta basit ev ve ofis işleri için kullanılırken, profesyonel segment ise iş amaçlı kullanılan gruba hitap etmektedir. Makita ise tamamen profesyonel kullanıcılara yönelik üretilmektedir. Bünyemizde bulunan tüm Makita modelleri profesyonel kullanıcılara hitap ettiği için zorlu şartlar altında çalışmaya elverişlidirler. Günümüzün en önemli sorunlarından biri olan satış sonrası konusunda Makita ürünleri güçlü ve uzun süreli kullanıma uygun yapısıyla kullanıcılara daha az problem çıkartıp servis süresini uzatmaktadır. Makita’yı rakiplerinden öne çıkartan en önemli özelliklerinden bir tanesi de profesyonel, güçlü yapısını kompakt ve kolay kullanılabilir olarak tamamlayan aletler olmasıdır.

Yoğun demo ve tanıtım faaliyetleri ile 2015 hedeflerimize ulaştık

Başta 2015 haziran ayında yapılan genel seçimler neticesinde ekonomik istikrarı tesis edecek bir netice alınamaması ve bu sürecin piyasalara ve sektörümüze getirdiği olumsuz havanın 1 Kasım erken seçimlerine kadar kendini hissettirmesi olmak üzere, giderek tırmanan terör olayları, yakın coğrafyamızda yaşanan olumsuzluklar ve dış sebeplerden ötürü yaşanan kur dalgalanmaları sektörümüzü olumsuz yönde etkilemiştir.Reis Makina olarak özellikle yıl içerisinde düzenlemiş olduğumuz etkin kampanyalar ve tanıtım ekibimiz tarafından gerçekleştirilen yoğun demo ve tanıtım faaliyetlerinin olumlu yansımalarıyla koymuş olduğumuz hedeflerimize şimdiden ulaşmış bulunmaktayız. Bu vesile ile hedeflerimize ulaşmamızda katkısı olan tüm Reisshop bayilerimiz ve yetkili servislerimBDF446,_im kopyaize teşekkür ederiz.

2016 yılında da Reis Makina kullanıcılara çözüm ortağı olmaya devam edecek

2016 yılında ülkemizde tekrardan istikrarın oluşmasıyla özellikle inşaat sektöründe yeni iş alanları açılacağını ön görmekteyiz. Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan inşaat sektöründeki tüm gelişmeler şuanda olumlu yönde seyretmektedir. Reis Makina olarak bizim öncelikli hedefimiz tüm kullanıcılara uygun fiyatta çağımızın getirdiği en yüksek kalitede ürünleri sunmaktır. Bu bağlamda her sene ürün gamımıza kattığımız yeni ürünlerle kullanıcılara çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz.

“Reis Makina olarak akülü ürünlere oldukça önem veriyoruz”

2016 yılında stoklarımıza yeni girecek en önemli ürünlerimizden bir tanesi şu anda sektörün tork gücü olarak en güçlü makinası olacak Li-ion akülü somun sıkma makinasıdır. Çağımızda özellikle elektrikli ürünlerin yerine artık akülü ürünlere doğru bir yönelme olduğundan dolayı Reis Makina olarak akülü ürünlere oldukça önem veriyoruz ve Makita’da her sene yeni akülü ürün çıkartarak bize destek oluyor.

“Sektörde ki yerimizi her sene biraz daha sağlamlaştırıyoruz”

Reis Makina olarak 100 yıla yaklaşan sektör deneyimimiz Türkiye çapında ki geniş bayi ağımızla ülkemizin her noktasında ki kullanıcılara hızlı ve kaliteli hizmet verebiliyoruz. Bu sayede oldukça geniş bir bilgi ağımız var ve gelen tüm talepleri değerlendirip kullanıcıların taleplerini karşılayarak sektörde ki yerimizi her sene biraz daha sağlamlaştırıyoruz.

“Son kullanıcı eğitimlerine ağırlık veriyoruz”

RP0910 kopyaYaşadığımız en büyük problem; maalesef kullanıcıların büyük bölümü ekonomik durumlarından sebeple yaptıkları işlerden düşük kapasiteli ürün tercih ediyorlar. Bu sebeple  hem yaptıkları işlerin kalitelerini düşürüyorlar hem de ürünlerin servis maliyeti yüksek çıktığından kendilerine ekstra mali külfet çıkartıyorlar. Bu sorunları asgariye indirmek için tanıtım ekibimiz tarafından organize sanayi bölgeleri, sanayi siteleri ve fabrikalar gibi çeşitli mecralarda son kullanıcı eğitimlerine ağırlık veriyoruz.

Gelişen teknoloji ile ürünler daha ergonomik ve kullanışlı oldu 

Bundan on sene öncesine göre hem ağır hemde insan bedenine zarar veren ürünler satılmakta iken bugün eski büyük makinaların yerine hem küçük ve kompakt hem de titreşim önleyici sistemlerle insan vucudunu yormayan daha uzun çalışmalarına olanak sağlayan sistemlerle donatılmış ürünler satılmaktadır. Ürünlerin kapasite ve güçlerindeki artışa oranla ağırlıkları düşürülerek hem kısa zamanda çok iş hem de kullanıcıların daha az yorulmasıyla daha uzun çalışma süresi sağlanmıştır. Bu gelişmelerden kullanıcılarımız oldukça memnun kalmaktadırlar.

100’ü aşkın Reis Makina Yetkili Servis’i var

Türkiye’nin her şehrine yayılmış 100’ü aşkın yetkili servislerimizle kullanıcılarımıza hızlı ve kaliteli satış sonrası hizmet vermekteyiz. Bir ürünü kullanıcıya bir kere satabilirsiniz ama satış sonrası hizmetiniz iyi olmazsa aynı kullanıcı ikinci kez o üründen veya markadan satın almayacaktır. İşte bu bilinçle kullanıcılarımıza kaliteden ödün vermeden hızlı servis hizmeti vermek için çalışmalarımızı planlamaktayız.

Reis Makina, bayilerden aldığı bilgiler ve öneriler ışığında ürün gamı oluşturuyor

Öncedende belirttiğim gibi özellikle Türkiye’ye getirdiğimiz ürünleri bayilerimizden topladığımız bilgi akışı sayesinde seçiyoruz. Bu ürünleri HR3200C kopyaülkemizin dört bir yanında kullanıcıların beğenisine açmak için dönem dönem yaptığımız kampanyalarla satışlarımızı destekliyoruz. Kampanyalarımız dönemine göre kullanılabilecek ürünlerde bazen iskonto bazen ürünlerin yanında hediye olarak değişebiliyor.

100 yıllık tecrübemizi harmanlayarak sektörümüze kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz

Reis Makina olarak 2016 yılında da kalitenin yapı merkezi olma anlayışımızı devam ettireceğiz. Teknolojinin her geçen gün daha ilerlediği bu günlerde çağımızın getirdiği yenilikleri takip ederek Reis Shop bayilerimiz ile de işbirliği içerisinde , tüm talep beklentileri , yaklaşık 100 yıllık tecrübemizi harmanlayarak sektörümüze kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz.

Latest Posts

spot_img

KAÇIRMAYIN

HABERDAR OLUN

Nalbur sektöründen en son haberler e-postanıza gelsin.