29 Mart 24 Cuma 11:19
Cuma, Mart 29, 2024
spot_img

EN YENİ

Metabo İnşaat Ve Restorasyon Alanında Geniş Ürün Gamı Sunuyor

metobaYıkım, hazırlama, bitirme: Metabo inşaat sektörü ve restorasyon uygulamaları için sayısız ve yepyeni sistem çözümleri ile karşınızda. Yıkım, hazırlama, bitirme: Metabo inşaat sektörü ve restorasyon uygulamaları için sayısız ve yepyeni sistem çözümleri ile karşınızda.Metabo 2015’e inşaat ve restorasyon alanında geniş bir ürün gamı sunarak başladı. Nürtingen’li üretici firma Ocak ayındaki “Bau” fuarında yıkım, hazırlama ve bitirme ile ilgili 20 yeni elektrikli el aleti, aksesuar ve toz emme sistemini sundu. Alçıpan tornavida, restorasyon planyaları ve zımparalar,  karıştırıcılar, kompresörler, taşlama makinaları, disk zımparaları ve elektrik  süpürgeleri, akülü çok fonksiyonlu alet ve yeni uzun boyunlu zımpara – Metabo, tüm bu yeni ürünlerle inşaat ve restorasyon  sektöründeki profesyonellere her türlü ihtiyaçlarını tek bir kaynaktan temin etme seçeneğini sunuyor. Bu ürünler alçıpan inşaatı, döşeme ve fayans yerleşimi, çatı ve ahşap işleri, duvarlar, cephe ve pencereler, elektrik ve sıhhi tesisat ile bahçe ve çevre düzenlemesi ürünlerine gereksinim duyan üreticilerin ürün gamını tamamlıyor. “Ürün portföyünü incelerken ve yeni ürünleri geliştirirken, bu uygulamalarda iş yapan profesyonelleri yakından dinledik” diye açıklıyor Metabo CEO’su Horst Garbrecht. “Sonuçta size günlük hayatınızda kullanabileceğiniz çözümler sun-mak istiyoruz.” Bu işi doğru yaptıklarından emin olmak için Metabo çalışanları tüm Avrupa’da 500’den fazla firmada 1.500’e yakın usta ile detaylı bir anket çalışması yürüttü. “Bu anket bize hangi ürün gruplarında eksiklerimiz olduğunu ve profesyonellerin hangi önemli uygulamalarına çözüm getirmemiz gerektiğini gösterdi.” diyor Garbrecht.Anket sonuçlar anında serinin stratejik büyümesine entegre edildi ve yeni çözümlerin geliştirilmesi esnasında bile Metabo saha kullanıcıları ile çalıştı. Alman üretici firma sadece yeni ve dayanıklı elektrikli el aletleri geliştirmekle kalmadı, aynı zamanda sistem aksesuarları ve sarf malzemeleri, kullanıcı güvenliği ve akülü el aletlerinin sınırsız özgürlüğü konularına da yoğunlaştı. Profesyonel  kullanıcıların sahada sınırsız özgürlük talebini karşılamak için Metabo inşaat ve restorasyon alanındaki tüm çözümlerin aküsüz modellerini de sundu – ve güçlü Ultra-M teknolojisi ile “akülü inşaat alanı” vizyonuna daha da yaklaştı.

Hazırlama, kesme, döşeme

Döşeme profesyonelleri için çözümler Metabo döşemeciler ve seramikçiler için geniş bir akülü seri sunuyor. 18 Volt kategorisinde akülü multi-tool ve kesim performansında elektrikli el aleti ile eş değer iki tane akülü testere. Akülü seriye ek olarak Metabo’da elektrikli ve havalı çözümler de mümkün. Alman üreticici dört adet, yağsız ve kolay taşınabilir kompresör ile havalı ürün serisini tamamladı. Buna ek olarak seramik döşemecilerinin yüzeyi hazırlık aşamasında ihtiyaç duyduğu iki yeni restorasyon taşlama makinesi, bir yeni restoraston planyası ve uyumlu aksesuarlar da mevcut. Bu dayanıklı ve üretken makinalar ile eski yapışkan tortu ve herhangi bir düzensizlik kolayca giderilebilir. Çatı ve ahşap inşaatında yetkinlik

Kirişler ve ahşap parçaların hazırlanması gün geçtikçe sabit merkezlere kayıyor. Aynı zamanda şantiyede montaj daha da önemli hale geliyor ve çoğu kullanıcı bunu talep ediyor. Mobil, dayanıklı ve hassas aletler ve aksesuarları ile Metabo çatı ve ahşap inşaatında da çözüm sunuyor. Hafif, masa tipi TS 254 testere içine entegre edilmiş tekerleği ile farklı ve mobil bir çözüm sunuyor. Nürtingen’li üretici güç sınıfı kompresörlerini de tamamen yeniledi : Dört yeni, yağsız model hem kompakt hem de mobil. Hafifliği ve dengeli tutma alanı sayesinde minimal bir efor ile çalışma alanına kolayca taşınabilmesi mümkün.

 


insaat

Akıllı bitirme
Alçıpan yapımı için yeni ürünler Profesyoneller alçıpan inşaatındaki tüm uygulamaların üstesinden Metabo’nun yeni ve kapsamlı sistem programı ile gelebiliyor. Üç yeni akülü ve üç kablolu el aleti ile Metabo alçıpan tornavida pazarının en geniş ürün garmın sunuyor. Likit veya boya, lak, harç veya doldurucu gibi viskoz malzemeleri karıştırmak için de dört adet dayanıklı ve güçlü karıştırıcı geliştirdi. Metabo, buna ek olarak yaratıcı toz emme sistemi ile mükemmel duvar ve tavan için ise iki çeşit uzun boyunlu zımpara da sundu. Sayısız uygulama için Metabo’nun 18 Volt akülü serisine uyumlu akülü multi-tool ( çok fonksiyonlu alet) da bulunuyor.

Kompleks uygulamalar, basit çözümler : Kurulum serisi
Isı pompaları, solar ve fotovoltaik sistemler gibi yeni teknolojiler sayesinde, kurulum yapanların ihtiyaçları çok daha arttı ve komple hale geldi. Bu yüzden Metabo kurulum profesyonellerine günlük hayatlarınıkolaylaştıracak güçlü ve dayanıklı çözümler geliştirdi : güçlü boru kesme makinası, esnek panter testere, güçlü kırıcı-delici grubu ve kompakt akülü matkap ve akülü multi-tool. Geniş uygulama seçenekleri ile akülü multitool kurulum işlerinde gerekeb farklı görevler için ideal iş arkadaşıdır. Elektrik süpürgesine bağlayarak taşlama işlerini
temiz bir ortamda gerçekleştirmek de mümkün.

 

Kapsamlı ekipmanlar: duvar, cephe ve pencere için sistem çözümleri
Bir binanın boyanması, yeniden sıvanması veya termal yalıtım yaplması gerektiğinde : Metabo’nun sunduğu elektrikli ve akülü ürünlerin kullanılması yeterli. Restorasyon planyasının yüksek performanslı şanzımanı  sayesinde sıva kaldırırken karşılaşılan yapışkan parçalar koyalıkla ortadan kalkıyor. Metabo’nın L, M ve H toz sınıfları için sunduğu yeni elektrik süpürgeleri aynı zamanda etkili bir toz emme aparatı ile bağlanabiliyor. İki restorasyon taşlama makinesi ve geniş aksesuar seçeneği; duvar, tavan ve yerdeki eski tabakaları kaldırmada tamamlayıcı bir sistem sunuyor. Sıvayı, yapışkanı veya dolgu malzemesini karıştırmak  için Metabo’nun geliştirdiği dört yeni karıştırıcı modeli de mevcut.

Latest Posts

spot_img

KAÇIRMAYIN

HABERDAR OLUN

Nalbur sektöründen en son haberler e-postanıza gelsin.